tggl jejak k

>

follow stellaizz k

nffg

Jumaat, 14 Oktober 2011

Anak Aku Comel

adam now 1thn 10bln....baru pandai berkata kata........setiap pg adam akan kejutkan mama dia yg xsedarkan diri nie hik hik "mama  mama mama agun susu"sambil dok tepuk2 bahu mama dia....itu lah perkataan yg akan keluar dr mulut dia setiap pg......now hari nie adam buat mama dia x benti gelak and still tersenyum bila teringat apa yg berlaku pg td.... al kisah nyer mcm nie..mcm biasa lah setiap pg ,,,, adam mesti kejutkan mama dia.tp pg td lain plak bunyi nyer........u all tahu x dia ckp apa????


"mama mama mama agun ar.....ambut de(rambut xde) "siap wat gaya tgn  usik rambut dia...
mama dia bantai tergelak bosar bagai nak retak umah nie...nasib baik  kiri kanan xde org..klu ade mesti diorang ckp mama adam nie gila agak nyer pg2 dah dok gelak besor...hahahahaha
kelakar lorrrr coz baru pertama kali mama dia botak kan rambut dia...dah sampai termimpi mimpi dia pasal rambut dia agak nyer



..sejak dia botak.dia sgt comel.mama dia selalu buli dia.cian dia kan...mama cubit pp dia.mama gigit ..sekarang dia gila posing pantang nampak mama dia on cam...dah mula tunjuk peace :)...sejak akhir2 nie pantang dengar lagu kompom dia gelek punye..........
moga anak mama sehat selalu
moga membesar dgn sempurna.
moga jd anak yg berguna ..amin

19 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

hikhik...sian adam...
ingt mne la hilang rmbut die..
hope adam happy and sehat slalu.. ;)

rara pinkmafia berkata...

hehehehehe comei lah sis =) kikiki saye baca pon tergelak ni,leh lak ingat rambut dye ada ag eh.knp di botakkan??

kakngah berkata...

hahaha!!
budak bijak betul ah..

botak pun.. adam encem taw!

nazirah berkata...

hehehe botak dah adam ek comel jeee hehe tkpe rmbt cpt tumbuh ;)

Ungu Violet berkata...

hahaa...duk kompius lg dgn rambut dia...hihi

Bit Zamri berkata...

Heheh :)
Adam berapa tahun? Hehe..
Ingat Stella umur baya2 saya je.
Okays la, kena panggil kak Stella. Hehe :)

♥Aien Najwa♥ berkata...

Muahahaha!!~~adam enceeeeemmm..jgn risaaaauuuu....=)

budakijaupendek berkata...

ala kecian dia takde rambut dh.. hehe

naga berkata...

Comelnye...kite takde anak laki lagi..moga segala yang baik2 ada pada Adam..AMIN.

Nens Collection berkata...

amin..anak saya baru 1 thun 6 bulan..alahaii teringin nk dengar die panggil ibu..

QueeN TerataI berkata...

semoga jadi anak yg soleh.. amin

mr.curly berkata...

oooo omak ehh slalu mmbuli adam yo..jgn takut adam..jerit BOBOBOI!!!..hikhik

MaMa AiNi berkata...

semuga adam jadi ank yg soleh..amin..sian adam sampai mimpikan rambutnya yg dah takde..he2x.. & dah besar adam..

|| NaFiRaa || berkata...

hehehehe.. comel jugak x de rambut pon.. hihihi

teha berkata...

comel2 ! :)

eQuRlz berkata...

comel..botak.. hehehehe..
senang nak jaga..xyah sikat rambut dah.. :)

RerameUngu berkata...

ekekekeke..saba je la ye adam..takpe..nnt rambut baru lagi cantik n buat adam lagi hensem..heheheheh

caliph shuriken berkata...

kiut jaa, hikk...

el berkata...

ensem adam...nti gerak2 mama kamo tu tau..takut tido smpi tghari..susu adam pun dia x buatkan hehehehe

....