tggl jejak k

>

follow stellaizz k

nffg

Isnin, 26 September 2011

minum ptg di pizza hut

semlm....bosan bebenor dok umah....nak gerak blk melaka plak...isi cendol yg di oder untuk jamuan makan di opis selasa nie lom siap2 lg....pkl 7 baru siap...dlm kepala otak nie dok memikir ada 4jam lagi now baru pukul 3 ptg nak tunggu pukul 7 masak tu dok umah....tetiba yer dlm pale otak nie..terpikir nak ajak my mom g mkn pizza lahh.... syok gak time  nie...hik hik hik siyes my mom pantang di ajak .....jom kata nyer siap :) ahakzzz..........apa2 lg siap2 terus gerak ke bahau......umah stella dgn pekan bahau xde lah jauh sgt pon dlm 20minit sampai........sampai ye pizza terus duduk2 tgk menu apa harus di oder hemmmmm nak merasa pizza baru lahhhhhh buat kali kedua.........



CHUNKY LOADED PIZZA=10 CHUNKY LAYERS BIGGER BITES TO SHARE
 *siyes beb..mase mkn kat melaka raya hari tu mmg sedap pizza baru nie....tp bila mkn kat BAHAU nie...xsedap langsung.....sebab sos tomato kat dlm tu sikit giler....mcm mkn roti tawar ye....





bdk nie mkn mayonis ye kojo ea

mkn ye lahh kan...



 DESSERT TIME


 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




CHOCOLATE VOLCANO
*SEDAP GAK CHOCOLATE VOLCANO NIE...TP KLU MKN SORANG MMG X HABIS :


8 ulasan:

lagenda berkata...

Huaaaaa..x aci!! Mkn kat bahau x ngajak!

QueeN TerataI berkata...

lama dah x mkn pizza.. huhuhu sedapnya...

Nizam Ijam berkata...

mcm makan tghhr jer..hehe

cik panadol berkata...

pizza kt bahau tu mmg lain sikit rasa nye dr kt KL ni....first time mkn sane rasa tu mcm pizza hut palsu pulak hahaha....tp dek dah tu satu2nye pizza yg ade kt sane, layan je la....

MaMa AiNi berkata...

stella meh makan pizza kat klang..sedap gilerrrrr !!..he2x..

CouLeur de Chiqu3 berkata...

erkk....volcado ke volcano?

stellaizz berkata...

KECIKK salah taip dah..tenkiu2 baru pasan

el berkata...

lama x mkn fast food nie...sedapnya :)

....