tggl jejak k

>

follow stellaizz k

nffg

Ahad, 7 Ogos 2011

RAMADHAN KE 7.......alhamdulilah

 happy sgt
seronok dpt mkn ramai2
dpt mkn sedap2
berbuka di kampung mmg meriah giler...kena lakkk stella yg masak juadah berbuka untuk my family..hik hik hik senyum2 kambing okeh bila tgk mereka2 mkn dgn semangat nyer ......... i like



DGN SEMANGAT MEMBUAT ROTI JALA  :)




BANYAK GILER....DR KOL 5PM SAMPAI KOL 7PM BRU SIAP FUHHH
 *
*
*
*
*
*


TADAAAAA..NIE LAHH HASIL NYER









 MEE HOON SUP HASIL AIR TGN STELLA :)



 kuih lopez :) bentuk2 love gitu hahahahah terbaekkk






 TAU FU FA (stella buat sendiri tau )

amacam meriah x masakan stella selama 2 hari stella berada di kampung :)

17 ulasan:

berkata...

samelah, tadi pun buat roti jala

^__^

MaMa AiNi berkata...

bestnya dpt blk kg berbuka & puasa bersama keluarga..mama belum berkesempatan berbuka dgn mak/abah mama..wah rajinya masak..tentu sedap tu !!

Ellen berkata...

wah..bestnya sis..semalam ellen ada ja beli roti jala kat Bazaar..hehee

Dawia.Honeyputri berkata...

sedapnya roti jala ..! :)
dan sangat comel kuih lopez bentuk love..hehe

selamat berpuasa.^^

nazirah berkata...

wow.. bestnye stella
pandai masakkk stella
ada resipi tak mcm mana
nakbuat taufu fa tu?
sumenye nmpk mnlrkn stella
ni kasik cahaya nk p carik
sume mknn di atas la hehe ;)

CintaZulaikha berkata...

ya Allah, say buat roti jalan tak pernahlah nak jadik..geramm btol

Zeeqa ~ Ajie berkata...

1st time tgk kuih lopez bentuk love. hehe.. :)

kaklong berkata...

eh,best nya taufu fa tu...suka sngt2..nk tanya kat mana beli ubat dia tu erk(tak tau nk sebut apa,ubat yg boleh jadi beku kan soya tu)hahahaha

QueeN TerataI berkata...

pandai msak...bagus.. hehehehe

Miziey berkata...

woa~ terliur tatkala melihat roti jala seperti didalam rajah diatas.. erk?!

zures berkata...

Waaaahhhh kalau mummy ada adik mau g pinang stella utk adik mummy...

kakngah berkata...

aku pun buat roti jala + kari ayam semalam..

sakurasue berkata...

nyum nyum..lapar tengok roti jala tuh. da lame tak mkn nihh.he

Ringgo berkata...

perghhh .. tgh posa ni tgk roti jala ..

mr.curly berkata...

fuyooo..byknye mknan..pandai masak lak tu..anak sape la gak nye ekk..hikhik

selamat berpuase stella..

Queen F berkata...

whoaa banyaknye makanan, dah boleh bukak gerai dah ni :D waa untungg laa pandai masak, saham tinggi ni :D hehe :D

Pak Pis berkata...

waduhhh roti jale kegemaran i la kakak

....